Ako želite da igrate igricu „Earthfall“ moraćete da 3d štampate oružje. Naime, tvorci ove video igrice rešili su da unesu novi strateški element. Svi igrači će morati da traže nacrte, a zatim i da 3d štampaju oružje, koje će im koristiti u igrici.

Igra je smeštena u SAD. Vanzemaljci su napali zemlju, a elektromagnetni implusi su potpuno sprečili korišćenje skoro svih elektronsih uređaja na Zemlji. Međutim, otpor može da se pruži samo uz pomoć potpuno novih alata, koji će svaki igrač moći da dobije uz pomoć 3d štampača.

Earthfall-3dštampa-u-video-igricama Earthfall-3dštampa-u-video-igricama

Kada se igrač nađe okružen vanzemaljcima, a nije postavio barikadu, moraće što brže da odštampa novo oružje. Igrači će zahvaljujući 3d štampačima, moći veoma brzo da dobiju svoje oružje ili neke nove alate, koji će im pomoći da pređu misiju i nastave da igraju igricu. Kada igrač završi misiju uspešno, dobija dodatne nacrte pomoću kojih može da štampa novo oružje, prenosi portal all3dp.

„Earthfall“ će biti dostupan na Steamu ove godine, baš i kada izađu i PlayStation 4 i  Xbox One. U nastavku možete pogledati trailer za ovu igricu.

 

 

(Photo: all3dp.com)