Mi podržavamo inovaciju

Inženjeri, izumitelji, programeri majstori, startap timovi pozivamo vas da zajedno stvaramo budućnost. Nudimo saradnju na izumima. Želimo bolja rešenja i nove proizvode, koji će ispuniti potrebe savremenog života.

Četvrta industrijska revolucija je u toku. Živimo u vremenu pametnih sistema, robotike, Internet of Things, nanotehnologije, pa čak i veštačke inteligencije . 3d štampa je jedan od tehnoloških fenomena koji transformiše svakodnevnicu.

Vi donesite ideju.

Ne postoje dosadni projekti, postoje samo dosadna rešenja. Zajedno ćemo vaš proizvod učiniti jedinstvenim.  Tehnologija 3d štampe će učiniti vaše ideje boljim, proces bržim, a proizvod konkurentnijim i evolutivnim. Sa razumevanjem pristupamo radu, posvećeno i istrajno.

Radimo zajedno

Praktičan proces rada na prototipu ima više faza

Idejno rešenje je početak. To uključuje rad na skici, zamisli, referentnim slikama ili biločemu drugom što bi dočaralo originalnu zamisao. Kroz konsultacije, utvrđujemo ideju i krećemo sa izradom.

Digitalni modeling je rad na detaljnim crtežima u kompjuterskim programima. Mašini koja će izraditi prvi fizički model, potreban je precizni trodimenzionalni prikaz.

3d štampa je tehnologija fabrikacije koju koristimo. To je aditivna proizvodnja, gde se objekat izrađuje sloj po sloj. Bazira se na različitim tipovima termoplastike. Od biorazgradivih na bazi kukuruznog skroba, do visoko otpornih industrijskih plastika poput ABS koji se koristi za izradu lego kocki.

Testiranje izrađenog modela je veoma važna faza kod izrade prototipa. Dolazimo do zaključaka kako će se budući proizvod ponašati. Beležimo rezultate i konsultujemo se. Odavde proces postaje povratan i prema potrebi vraća nas u prethodne faze. Iteracije se vrše dok se ne ispune željeni kriterijumi.

Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate direktno možete to učiniti:

SKYPE: STAMPA.BELGRADE

EMAIL: kontakt@3dstampa.rs

8 + 6 =