Kompanija HP nastavlja da proizvodi 3d štampače koji predstavljaju napredak u aditivnoj proizvodnji. Novi HP 3d štampač, Multi Jet Fusion, donosi bržu, kvalitetniju i ekonomičniju 3d štampu.

Zajedno sa poznatom online platformom Shapeways, kompanija HP je istraživala i testirala svoje 3d štampače, pa će tako bitii i sada. Od 2014. godine, baza portala ima više hiljada 3d štampanih predmeta, koje su postavljali korisnici HP 3d štampača, prenosi All3dp.

HP-3d-štampač-donosi-novitete-u-proizvodnji

Novi HP 3d štampač je već nekoliko meseci na testiranju u Shapeways-u. Čelnici holandske kompanije pozivaju svoje klijente, da se što pre prijave i zajedno sa njima učestvuju u ispitivanju ovog 3d štampača. Kako navode, plastični predmeti proizvedeni na ovom štampaču su veoma jaki, a sama štampa je glatka i gusta, dok je štampač brz i pouzdan.

Ipak, oni žele da svoje iskustvo podele i sa svima koji su spremni da otkrivaju nove granice u 3d tehnologiji. Za svoje korisnike oni su spremili i posebne popuste za kupovinu i isporuku Multi Jet Fusion štampača.

Pogledajte šta iz Shapeways-a poručuju o novom štampaču.

 

(Photo:All3dp.com)