Nicolas Vuignier vrteo je svoj Iphone u specijalnom nosaču pomoću najlonskog užeta. Centriphone – Centripro je vremenom usavršio i podelio sa nama fantastične i nikada do sada viđene snimke.

Vezujući svoj Iphone, praktično na niti najlona, Nicloas Vuignier uspeo je da osmisli napravu koja će otvoriti vrata potpuno neverovatnim i inovativnim video snimcima. Vrteo je svoj izum jendom rukom i na taj način gradio obrtni momenat. Rezultat je izuzetan i vrtoglav video snimak od 360 stepeni, prenose engleski mediji.

Centriphone - Centripro

Dok se uređaj za snimanje velikom brzinom vitla oko nas, stalno je okrenut prema centru. Kasnije se kroz usporeni snimak vide fantastični detalji snežnog pokrivača koji kupa pokrete skijaša i pravi oblake belog praha.

Za ovakav bullet time efekat prikaza pomislili biste da je potrebna jako skupa oprema. Međutim, sve što vam treba jeste Iphone aparat, GoPro kamera ili neki drugi uređaj koji podržava snimanje od minimum 240fps. Zatim, na 3d štampaču oštampate odgovarajući nosač, i uz malo vežbe imaćete svoje nezaboravne snimke.