Porodični studio za dizajn I umetnost još jednom je pokazao kako kampanja na Kickstarter-u može biti uspešna. Naime, bruklinski CW&T studio je napravio 3d štampane lampe, i do sada su zaradili 11 hiljada dolara, što je mnogo više nego što je bio provobitan cilj.

Chei-Wei Wang i Taylor Levy su napravili lampe koje su prenosive i ne moraju da stoje samo na jednom mestu. Njihov izum Dropped Pendant Lights možete da stavite na noćni stočić, trpezarijski sto, pod ili krevet. Svaka lampa je jedinstvena, a kupci dobijaju potpuno unikatno delo. Svi abažuri za lampe su 3d štampani. Sam proces štampe traje od dva do deset sati, u zavisnosti od toga koliko je model zahtevan i komplikovan.

bruklom-studio-proizvodi-3d-štampane-lampe  bruklom-studio-proizvodi-3d-štampane-lampe

Ukoliko želite da kupite ceo komplet CW&T lampe, uz koji ide kabl, utikač i STL file za 3d štampanje lapme, moraćete da odvojite 45 dolara. Ukoliko ipak želite samo da odštampate određeni abažur, možete kupiti STL file za jedan dolar, prenosi portal 3ders.

bruklom-studio-proizvodi-3d-štampane-lampe

Ako vas zanima, kako izgleda proizvodnja i dizajn ovih lampi, možete pogledati u utorak 14. Februara kada će ova veoma interesantna prodica iz Bruklina, preko live stream-a pokazati kako izgleda rad u njihovom studiju.

Do tada, u nastavku možete pogledati promotivni video za jedinstvene 3d štampane lampe.

 

(Photo: 3ders.org)